Lovice i beger = GODKJENT!

Lovice på begerHvem kan stå imot en smakfull is i sommervarmen? Ikke Sofie og Bestemor. De fikk prøvesmake Lovice på beger, både mango og vanilje. Konklusjonen er klar: Plantebasert og melkefritt passer for hele familien!

Bakgrunnen for denne noe uhøytidelige testen var en påstand om at is MÅ være melkebasert for å smake godt.  Lovice småbeger i vanilje og Mango er listet som frivillig vare i Meny, Spar, Eurospar og MIX-kjedene, så vi måtte prøve. At de er listet som frivillig betyr at du finner dem i de butikkene som har skaffet seg ekstra fryseskap beregnet på andre typer is enn den vanlige Henning Olsen-typen. Her finner man også is som er tilpasset mennesker med spesielle ernæringsmessige behov og andre hensyn. Et bredere utvalg, rett og slett.

Sofie tester isGod smak og passelig størrelse
Vi skaffet oss noen beger Lovice, og satte i gang med prøvesmaking. Sofie kommenterte med en gang den fine fargen på begrene og Bestemor likte størrelsen. – Perfekt som en liten dessert, vurderte hun. – Kanskje ved siden av en sommerlig bær- eller fruktpai? Sofie fant fort sin favoritt: Vanilje. – Bestemor, denne kommer du til å like, utbrøt hun da første skjeen med mango-is var fortært. Og Bestemor var helt enig.

– Jeg hadde aldri trodd at den skulle smake så likt vanlig is, innrømmet Sofie. Både Bestemor og Sofie kjente begge litt forskjell fra vanlig is, men mente at den knapt var merkbar. -Kjempegodt! Denne kan virkelig hele familien kose seg med. Trenger ikke ha noen intoleranser for å servere den som en fullverdig dessert etter middag. Eller som en forfriskning. Eller egentlig når som helst, ler Bestemor. – Kan jeg få en til?

Vil du vite mer om hvor du får tak i isen på beger? Ta kontakt med Frank på frank@markedspool.no.