Soyabasert iskrem med aktive bakterier!

Den melkefrie og veganske isen Vegan Ice Dream er tilsatt probiotiske bakterier, og er derfor et godt valg for fordøyelsen, også for de som vanligvis velger meieriprodukter. For smaken er det ingenting å utsette på! Velg mellom blåbær og tyttebær! 

Vegan Ice Dream fra Lovice er produsert i Sverige av www.bofood.se. Bofood er et ungt og fremtidsrettet selskap som har som mål å produsere mat som inspirerer til sunnere kostvaner, samtidig som man tar vare på klima og miljø.

Bofood har to produktområder:

  • Helt vegetabilske produkter av soya (Lovice)
  • Vegetabilsk fettbaserte produkter (Kloka)

Soyabønnene brukt i Lovice sin is er selvsagt GMO-fri, og de har også i denne isen lykkes med å få bort den bitre smaken som ellers er til stede ved bruk av soya. Isen er kremaktig og søt, og passer like godt for de som ellers ikke pleier å velge melkefritt, som til de som ønsker det. Den inneholder syltetøy med 70 % bær, henholdsvis blåbær og tyttebær. Isen kan spises som den er, du kan også drysse hakkede nøtter over eller – friske bær. Den passer like godt i kjeks med strø, som i en lekker dessertskål på festbordet. Alle liker is – og dette er en is for alle!

En bonus er at isen er tilsatt en av verdens mest undersøkte probiotiske bakterier –  LP299v®. Denne har flere unike egenskaper: Den overlever magesyren og sprer seg i hele fordøyelsessystemet, fra munn til tarm. Den øker både mangfoldet og mengden av sunne bakterier, samt fortrenger de dårlige bakteriene. Så når man først skal skeie ut med en is, kan man like godt gjøre det med Lovice!

Vår favoritt var varianten med tyttebær. Eller? Hva synes du?

Spør etter isen i din nærmeste Meny-butikk!