Dilmah presenterer en ny økologisk te-serie

Dilmah Organic er en ny serie EU-økologisk og IMO-sertifisert te. Velg mellom svart Ceylon-te eller grønn kinesisk te i ulike smakskombinasjoner. Dilmah tilbyr også to koffeinfrie og fruktige urteteer.

Vi lanserer nå 8 ulike smaker i Norge – alt fra klassiske Earl Grey til herlige koffeinfrie smaker – i et lyst og friskt design med moderne formspråk og tydelig øko-merking.

Dilmah er svært god kvalitets-te i kuvertposer. Med ferske råvarer og naturlige ingredienser, rike på smak og antioksidanter. Dilmah-te, som dyrkes under etiske forhold, er alltid fersk fordi det bare går noen dager fra plukking til det pakkes forsiktig i en tett kuvertpose for å bevare den rike aromaen.

Tilgjengelige smaker

  • Svart te; Earl Grey, English Breakfast, Spice Chai.
  • Grønn te; Mynte, Ingefær, Sencha (nøytral ikke smaksatt).
  • Koffeinfritt; Berry Explosion, Frukt & Mint.

Basert på over 60 års pasjon og engasjement
Dilmah er et familieselskap med over 60 års erfaring med produksjon av te. Engasjementet, kunnskapen og ikke minst pasjonen for god kvalitets-te har gjort Dilmah til en av verdens seks største te-produsenter. Størrelsen til tross så brenner Dilmah fortsatt for småskala og har et omfattende etisk engasjement.

Du gjør en forskjell
De kopper med Dilmah te du drikker, legger grunnlaget for det arbeidet som MJF Charitable Foundation og Dilmah Conservation legger ned på Sri Lanka. Hvert år avsetter Dilmah en stor del av overskuddene sine for å finansiere sine mange prosjekter for at menneskene, miljøet og dyrelivet skal få bedre levekår. Les mer på www.mjffoundation.org og www.dilmahconservation.org Deres prosjekter hjelper hvert år 10.000 trengende mennesker.

Tekompaniet
Tekompaniet har bare arbeidet med te i det svenske markedet siden starten i år 2000. I dag har firmaet ni ansatte og en omsetning på 30 millioner. Tekompaniets te serveres på mange hotell- og konferanseanlegg, kaféer og restauranter i hele Sverige. De mest etterspurte teene finnes også i dagligvarehandelen.

Tekompaniet har et bredt tilbud av direkteimporterte og ferske tesorter i både kuvertposer og løsvekt fra bl.a. Sri Lanka og India. De største varemerkene er Dilmah og Four O’Clock, samt deres eget varemerke for løsvekt-te: Tekompaniets Utvalgte. Fokuset ligger på økologisk og etisk produsert te. Les mer på www.tekompaniet.se

PS: All te fra Tekompaniet, bl.a. Dilmah, distribueres i Norge av Markedspool – litt grønnere!