POLARBRØD med chiafrø og kokosmelk

Disse polarbrødene blir lubne, saftige og gode. Vi fyller dem like gjerne med salat og annet godt grønt, som med friske bær og en dæsj kokoskrem. Nam!

 

PolarbrødOppskriften fant vi hos Veganmisjonen, men vi har byttet ut havremelk med kokosmelk. Fordi vi liker kokosmelk best. Og fordi vi synes akkurat denne typen plantebasert melk gir en ekstra god smak på bakverk!

Polarbrødene kan du bruke med pålegg til frokost, fylle dem med bær og krem til en ekstra søt snack, eller prøve dem som bunn til minipizza (det er kjempegodt!). Vi har prøvd et par varianter og kan skrive under på at denne porsjonen på 12 herlige og veganske polarbrød ikke kommer til å ligge uspist lenge…Men skulle du ha behov for det, er de supre å fryse ned og bare varme i brødristeren noen minutter.

Oppskriften finner du her.

Bilder: Hilde Olsen, Gry Dørnberg Olsen. Tekst: Gry Dørnberg Olsen.