Sjokoladebark med Fruit Apps

Har du ikke prøvd å lage sjokoladebark før, så er det kanskje på tide nå? Denne er kjempegod!

Fruit apps 3Man kan egentlig bare bruke ønsket sjokolade som basis og tilsette det innholdet man liker best. Jeg liker at det er litt seigt og litt sprøtt. Gjerne nøtter om du liker det. I dette tilfellet har vi smeltet mørk sjokolade (vegansk) i vannbad og rørt inn 1 ss kokossmør, Fruit Apps og puffet ris. Når blandingen er ferdig, hell i en liten form dekket med bakepapir og stryk utover slik at det dekker flaten i en passelig tykkelse. Gelegodisen (som inneholder 88 % fruktekstrakter og så og si ingen kunstige tilsetningsstoffer, samt mindre sukker enn vanlig gelegodis) gir den fruktige seige konsistensen som passer så godt sammen med sjokolade. Resultatet ble farlig godt – en vegansk snacksuksess vil jeg faktisk påstå. Og litt sunnere. Kanskje. Litt må man unne seg, sant?

Sjokoladebark FB

Oppskrift, tekst og foto: Gry Dørnberg Olsen, kostholdsveileder og matblogger